CONTACT

 

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties betreffende de fotosite ? Stuur dan een mailtje door op de zwarte knop hier links te klikken.

 

Foto's van vroeger (vorige eeuw t/m eind 1945)

Heeft u een Souburg foto van vroeger welke niet op deze fotosite is te vinden en bent u bereid deze foto te delen met een ieder die internetverbinding heeft stuur dan een mailtje en kunnen we verdere afspraken maken, de foto zal dan geplaatst worden in het betreffende album.

Fotosite-Souburg heeft alleen een digitale fotoverzameling, mocht u afstand willen doen van de foto('s) dan zullen wij, indien het uw goedkeuring heeft, er voor zorgen dat de foto('s) terecht komen bij het Gemeente Archief Vlissingen.

 

Foto's van na 1945

Foto's van na 1945 tot aan 2007 hebben we weinig in de collectie. Het lijkt wellicht niet zo interessant deze foto's in te sturen maar om onze collectie op te bouwen kunnen we er heel veel gebruiken. Dus heeft u ergens nog een album of losse foto's van Souburg welke in aanmerking komen voor plaatsing op de fotosite stuur ook dan een scan of een mailtje voor het maken van verdere afspraken. Digitale foto's kunnen uiteraard zo gemaild worden.


Oops Foutje........

Komt u ergens een foutje tegen in de beschrijving of foto in verkeerd album doe ons dan even een berichtje a.u.b. dan kunnen we de zaak corrigeren. In het album <Alle straten> zijn bijvoorbeeld meer dan 1500 foto's en daar kan er maar zo ééntje in het verkeerde album terecht zijn gekomen.

 

Downloaden

U kunt de foto's niet downloaden. Wilt u echter een bepaalde foto welke door ons zelf gemaakt is , no problem, stuur een mailtje en het komt in orde. Foto's van vroeger kunnen dus niet aangevraagd worden.